Word & PowerPoint sjablonen

Elk document zijn eigen opmaak
Standaardbrieven, rapporten, uitnodigingen … MS Word heeft met sjablonen voor veel verschillende soorten documenten een basisdocument ingericht. In een sjabloon zijn onder andere de pagina-indeling, marges, regelafstanden en lettertypes vastgelegd. Door met sjablonen te werken bespaart u veel tijd omdat u altijd met de juiste opmaak werkt.

Sjablonen in uw huisstijl
Wordt uw huisstijl niet goed toegepast? Of kost het maken van documenten u veel tijd? Laat mij dan uw huisstijlsjablonen volledig voor u inrichten. Bijvoorbeeld voor brief, agenda, notulen, rapport of offerte. Ook voor uw PowerPoint presentaties. Doordat ik de opmaak en benodigde inhoudselementen voor u instel, krijgen alle documenten dezelfde uitstraling en is het maken van een brief, rapport of presentatie een stuk eenvoudiger.

Automatiseren met macro’s
Typt u vaak dezelfde tekst of verricht u vaak dezelfde handelingen in Word? Dan is het handig om die in een Word-macro op te nemen. Klinkt dat ingewikkeld? Valt wel mee. Ik heb voor veel opdrachtgevers al verschillende taken in Word geautomatiseerd.

Maak direct een afspraak!

envelop

Tijd besparen met een goed sjabloon

Schuiven naar boven